Cursă nebună cu BMW-ul, spre moarte. Un student de 21 de ani a murit după ce bolidul său s-a izbit violent de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Holban a murit după ce maşina sa s-a izbit de un copac
Andrei Holban a murit după ce maşina sa s-a izbit de un copac

Tânărul de 21 de ani care a murit la Iaşi în urma unui accident rutier ar fi avut antecedente cu viteza. În timpul impactului care i-a curmat viaţa ar fi avut o viteză de cel puţin 120 de kilometri la oră, în condiţiile în care se deplasa  pe un drum în care limita de viteză este de 30 km/h.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza localităţii Vlădeni. Potrivit primelor informaţii, Andrei Holban se deplasa cu viteză foarte mare spre localitatea Hălceni  şi, la un moment dat, a pierdut controlul maşinii.

E vorba de un BMW, seria 3, care s-a izbit puternic de un copac şi s-a transformat într-un morman de fiare. Imaginile surprinse după accident arată că maşina aproape s-a dezintegrat, motorul sau roţile fiind fotografiate la distanţă considerabilă una de cealaltă.

Andrei Holban nu a avut nicio şansă de supravieţuire din cauza izbiturii puternice, trupul să fiind preluat de autorităţi şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Viteza la care s-a oprit acul vitezometrului este de 120 de kilometri la oră, însă e posibil ca tânărul să fi rulat şi mai rapid înainte de impact. Ziarul de Iaşi notează că, pe un grup de Facebook, anterior, tânărul s-ar fi lăudat că a condus cu 180 de kilometri la oră.

Aceeaşi sursă mai arată că tânărul de 21 de ani, care avea permis de conducere de puţin timp, ar mai fi fost sancţionat pentru că a condus cu viteză. 

Potrivit paginii sale de Facebook, Holban era student în Iaşi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite