Cursă cu BMW-ul, la miezul nopţii. Un tânăr a murit, partenera sa e grav rănită. Viteza năucitoare cu care mergea bolidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de 21 spre 22 august, în apropierea localităţii Ruginoasa din judeţul Iaşi. Un tânăr a murit şi o a doua persoană, în vârstă de 15 ani, a fost grav rănită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 0.45, pe DN 28 A, în afara localităţii Ruginoasa. Mădălin C., un tânăr de 21 de ani, se deplasa spre Paşcani la volanul unui autoturism marca BMW, în dreapta sa aflându-se o tânără de 15 ani.

Fiind şoseaua liberă, şoferul a călcat pedala acceleraţiei până la peste 150 de kilometri la oră, la un moment dat pierzând controlul maşinii. 

A intrat în primă fază pe acostamentul drumului, după care vehiculul s-a răsturnat pe câmp. Impactul a fost năucitor, maşina răsturnându-se  şi strivindu-l pe şofer, care a murit pe loc.

Pasagera de 15 a fost preluată de o ambulanţă şi transportată în stare gravă la spital.


FOTO Atenţie, Poliţia Iaşi 

Imagine indisponibilă

„Poliţiştii au întocmit dosat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite