Curiozităţi despre vedetele de la Hollywood. Marea actriţă care a fost botezată după numele unui magazin

Curiozităţi despre vedetele de la Hollywood. Marea actriţă care a fost botezată după numele unui magazin

Viaţa celebrităţilor este mereu în vizorul presei şi a publicului, însă sunt şi curiozităţi despre vedete, pe care acestea le ţin ascunse de ochii presei şi a fanilor. De exemplu, una dintre cele mai mari actriţe de la Hollywood a fost botezată după numele unui magazin local.

Sora lui Jack Nickolson era, de fapt, mama lui adevărată, iar părinţii actorului erau bunicii săi. Se pare că mama lui Jack a rămas însărcinată în adolescenţă, iar părinţii săi au decis să-şi adopte nepotul pentru ca ea să-şi poată continua cariera în dans. Interesant este că actorul nu a ştiut această poveste până la 37 de ani.
 
 
Lady Gaga a declarat că i-ar plăcea ca rolul ei să fie interpretat de Marisa Tomei, dacă s-ar face un film despre excentrica sa viaţă.
 
 
În adolescenţă, Hilary Swank a dormit o perioadă în maşină, până când mama ei a reuşit să strângă bani pentru un apartament. De asemenea, actriţa a fost înotătoare şi a participat la Jocurile Olimpice pentru copii.
 
 
Mila Kunis s-a născut foarte aproape de România, mai exact la Cernăuţi, Ucraina. Actriţa nu a vorbit limba engleză până la vârsta de şapte ani, când s-a mutat cu familia în Statele Unite ale Americii.
 
Ashton Kutcher a studiat ingineria biochimică, înainte să abandoneze universitatea pentru a deveni actor şi model.
 
Angelina Jolie este astăzi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Însă, în copilărie, actriţa era tachinată de colegii de şcoală pentru că purta ochelari şi aparat dentar.
 
Halle Berry a fost numită după numele unui magazin. Pe numele său întreg Maria Halle Berry, părinţii actriţei i-au ales cel de-al doilea nume (care va deveni numele său de scenă) în cinstea magazinului local din Cleveland, Ohio, numit Halle’s Department Store.
 
Jennifer Garner a fost crescută într-un mod conservator, iar părinţii săi nu i-au permis să se machieze sau să poarte bikini până la vârsta de 16 ani.
 
Contrar aşteptărilor, Daniel Radcliffe nu a sărbătorit succesul de a fi distribuit în rolul celebrului vrăjitor Harry Potter. „Eram în baie când am primit vestea cea mare. Drept răsplată, părinţii m-au lăsat să mai stau o jumătate de oră în plus la serialul Fawlty Towers“, a declarat tânărul actor.
 
Tom Cruise şi-a dorit să devină un preot catolic şi chiar a participat la un seminar în acest sens. Însă timpul a decis altceva pentru el: Tom a ajuns un actor de succes şi a devenit adept al cultului scientologic.
 
Jake Gyllenhaal are sânge albastru! Actorul este un descendent direct al familiei de viţă nobilă Gyllenhaal din Suedia. În plus, „gyllen“, prefixul numelui de familie, înseamnă „de aur“.
 
Înainte să devină un cunoscut actor, şarmantul Hugh Grant s-a ocupat de întreţinerea terenului de fotbal al celor de la Fulham Club, fiind un mare fan al acestui sport. Totodată, puţini ştiu că Hugh a obţinut o bursă la prestigioasa Universitate Oxford, unde a studiat literatura engleză.
 
Reclamele cu Brad Pitt la brandul Toyota au fost interzise de autorităţile din Malaezia. Reprezentanţii acestei ţări susţin că au luat o astfel de hotărâre pentru că apariţia seducătorului actor i-ar putea face pe bărbaţi să se simtă inferiori. 
 

Ashton Kutcher a studiat ingineria biochimică, înainte să abandoneze universitatea pentru a deveni actor şi model.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: