Cum vor fi audiaţi cu vocea distorsionată martori în dosarul Cordunenilor. Transmisiune în direct în sala de judecată

Cum vor fi audiaţi cu vocea distorsionată martori în dosarul
Cordunenilor. Transmisiune în direct în sala de judecată

Clanul Corduneanu FOTO Adevărul

Judecătorii ieşeni au solicitat audierea a doi martori cu identitate protejată în procesul privind reţea de hoţi de buzunare a clanului Corduneanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii au decis că mărturiile date de cei doi în faţa procurorilor nu sunt suficiente, cerând, astfel, prezenţa lor în fizic la Tribunal. Ei vor fi audiaţi dintr-o încăpere specială a instanţei, urmând a li se blura feţa şi distorsiona vocea, pentru a a nu fi identificaţi de inculpaţi.

Audierile ar urma să aibe loc în data de 22 ianuarie, data la care judecătorii au amânat procesul în care sunt inculpaţi Petronel Corduneanu şi Marian Tiugă. Dosarul lor a fost trimis în judecată în august 2013, la trei ani după ce principalii membri ai clanului au fost deferiţi justiţiei.

 Cu toate acestea, dosarul disjuns a fost soluţionat înaintea cauzei ample ce îi vizează pe interlopi. În rechizitoriu se detaliază modul în care, din 2002 şi până în 2009, a acţionat gruparea de hoţi condusă de fraţii Corduneanu. În actul de acuzare apare şi o sumă colosală pe care interlopii ar fi obţinut-o cu ajutorul infractorilor mărunţi dar mulţi trimişi în mai toate ţările europene.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: