Cum a testat un bărbat de 39 de ani vigilenţa poliţiştilor de frontieră

Cum a testat un bărbat de 39 de ani vigilenţa poliţiştilor de frontieră

FOTO  I.T.P.F. Iaşi

Bărbatul conducea un autoturism înmatriculat în Germania. La controlul de frontieră, acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că l-a pierdut.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea permis de conducere valabil.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat cetăţeanul român V.B., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, care conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Germania.
 
„La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noştri, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa deoarece l-a pierdut. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că V.B. nu deţine permis de conducere”, spun reprezentanţii I.T.P.F. Iaşi. 
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările