Cum se scoate ilegal din Marea Britanie un pitic infractor: postarea tragicomică a unui botoşănean este viral pe Facebook

Cum se scoate ilegal din Marea Britanie un pitic infractor: postarea tragicomică a unui botoşănean este viral pe Facebook

Un tânăr foloseşte reţeaua de socializare Facebook FOTO Adevărul

Postarea unui tânăr din Botoşani pe un grup de pe Facebook rezervat românilor plecaţi la muncă în Londra face furori în mediul virtual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un român plecat la muncă în Marea Britanie cere sfaturi pe Facebook, membrilor grupului „Români în Londra", în legătură cu un conaţional. Tânărul, originar din Botoşani, cere să fie îndrumat cum să transporte din Anglia în România un bărbat foarte scund care ar fi comis mai multe infracţiuni în Marea Britanie şi care este căutat de Poliţie.

Pe reţeaua de socializare sunt două grupuri închise care poartă numele "Români în Londra", unul cu peste 27.000 de membri şi altul cu peste 47.000 de membri. Cum era de aşteptat, postarea botoşăneanului a fost "decupată" de un membru şi republicată în mediul virtual.

Mesajul original: "Bună seara! Am un prieten pitic, are 96 cm. A făcut multe tâmpenii pe aici, a spart o benzinărie în Elefant&Castle, nişte locuinţe în Seven King, 3 sau 4, mai cu carduri... Dar nu vreau să intru în detalii! Ideea e că e urmărit aici şi vrea să plece în România. Ştiind că eu plec pe 11 acuma, mi-a propus să îl bag în bagaj, şi pune şi el la bilet, plus plăteşte bagajul la cală (mi se pare şi normal)! Există riscul să fiu depistat? Şi dacă da... Ce pot păţi? Piticul e major (are 30 de ani)".

Cel mai probabil, postarea-viral este o glumă. Tânărul a recidivat pe acelaşi grup pe data de 2 martie, cu o glumă referitoare la un presupus coleg de casă de naţionalitate indian. Iată mai jos, postarea originală a tânărului:


Mai jos, postarea referitoare la colegul indian:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările