Cum s-a răzbunat un român cu afaceri în Franţa pe băiatul care i-a dezvirginat fiica de 13 ani în vacanţa de vară. Poliţia l-a găsit umilindu-l crunt pe adolescent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a fost agresat FOTO Arhivă
Băiatul a fost agresat FOTO Arhivă

Un român cu afaceri în Franţa a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce l-a sechestrat pe adolescentul cu care fiica sa de 13 ani făcuse sex.

Povestea în care Silviu Marcel Cornea a fost implicat a avut loc în august 2016, când bărbatul a venit în vacanţă în România alături de cele două fiice ale sale. În noaptea de 23 august, la ora 2.30, fetele acestuia au plecat de acasă, mergând în satul Bediu, judeţul Bistriţa Năsăud. Acolo, fetele s-au întâlnit cu un adolescent român, cu care cea mai mare dintre ele a făcut sex, într-un imobil nelocuit.

Cornea a sesizat că fetele sale lipsesc a doua zi, spre seară, şi a plecat cu maşina în cautarea lor. Le-a găsit într-o casă nelocuită, în timp ce fetele se ascundeau de el după un perete. La scurt timp, Cornea l-a găsit şi pe adolescent, căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu palma şi l-a forţat să se urce în portbagajul maşinii sale, un BMW X3.

Ulterior, adultul l-a dus pe minor în casa în care se aflau cele două adolescente. „Aici, inculpatul a devenit agresiv, aplicându-i persoanei vătămate minore, într-un interval scurt de timp, lovituri repetate cu palma în zona capului şi corpului (abdomen, torace şi membre). Martora C.D. a intervenit între cei doi, solicitându-i inculpatului în nenumărate rânduri să nu mai lovească pe persoana vătămată, dar inculpatul a continuat să-i aplice lovituri, chiar şi în aceste condiţii. În timpul loviturilor, inculpatul îi reproşa persoanei vătămate S.O.V. că este vinovat că fiicele sale au plecat de la domiciliu, insultându-l în permanenţă şi ameninţându-l în mod repetat cu moartea”, se arată în motivarea primei instanţe.

După aproximativ 20 de minute, bărbatul şi-a urcat fiicele în maşină iar pe adolescent l-a forţat să intre, din nou, în portbagaj. În drum spre casă, adultul l-a mai lovit pe minor. După ce au ajuns la domiciliu, Silviu Marcel Cornea şi-a pus atât fiicele cât şi pe adolescent să se aşeze în genunchi, în acel moment sunând şi la Poliţie, continând să îl ameninţe cu moartea pe băiat şi să îl lovească.

Când poliţia a ajuns la faţa locului, minorul încă stătea în genunchi. Oamenii legii l-au reţinut pe Cornea, care a stat o perioadă şi în arest la domiciliu. Prima instanţă l-a condamnat pe Cornea cu suspendare şi pentru că acesta a demonstrat că are afaceri în Franţa şi are o situaţie materială bună, se mai arată în motivarea magistraţilor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite