Cum se pune la punct un şmecher cu BMW. Păţania unui afacerist din Iaşi prins de poliţişti „la pont”

Cum se pune la punct un şmecher cu BMW.
Păţania unui afacerist din Iaşi prins de poliţişti „la pont”

Individul a fost condamnat pentru refuz prelevare probe biologice

Un individ din Iaşi a mers băut la o benzinărie pentru a cumpăra alcool şi ţigări. Ulterior, s-a urcat la volanul unui BMW fără a şti că o persoană care îl văzuse anunţase Poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Gabi Rădeanu (44 de ani) este un om de afaceri din oraş, şi a comis faptele în vara anului trecut. El a fost condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsit vinovat de refuz prelevare probe biologice.

Pe 18 iulie, acesta a consumat alcool alături de un prieten. În jurul orei 16 a mers la o benzinărie din Bucium, unde a mai cumpărat alcool, după care s-a urcat la volanul maşinii, un BMW.

Un trecător a sunat la 112 şi a anunţat că Rădeanu s-a urcat la volan deşi era în stare de ebrietate, motiv pentru care agenţii rutieri au plecat în urmărirea sa. „Organele de poliţie au identificat autoturismul în dreptul Spitalului Socola şi au procedat la oprirea acestuia, constatând că în autoturism se află două persoane, respectiv inculpatul Rădeanu Gabi Valentin, aflat la volan, şi M.D.G., pe scaunul din dreapta faţă“, se arată în motivarea judecătorilor.

Agenţii i-au cerut lui Rădeanu să sufle în etilotest, însă acesta a refuzat. Între timp, prietenul său a devenit agresiv şi a fost încătuşat.

La Poliţie, Rădeanu a continuat să refuze testarea scriind pe ordonanţa poliţiştilor următoarele: „Domnule refuz recoltarea de…“. În instanţă, Rădeanu a precizat că nu a vrut să sufle în etilotest „deoarece voia să ajungă cât mai repede la domiciliul unde se afla fiica sa care se simţea rău“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: