Cum a provocat haos în tot oraşul un bărbat care s-a urcat pe un stâlp şi a aprins o ţigară. Curentul oprit a paralizat traficul la cea mai aglomerată oră a zilei

Cum a provocat haos în tot oraşul un bărbat care s-a urcat
pe un stâlp şi a aprins o ţigară. Curentul oprit a paralizat traficul la cea
mai aglomerată oră a zilei

Un bărbat de 24 de ani s-a urcat pe un stâlp de de înaltă tensiune din Iaşi şi, pentru că a început să fumeze, i-a determinat pe reprezentanţii companiei de electricitate să oprească alimentarea cu energie electrică în mare parte a oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Individul, care este originar din judeţul Suceava, s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune situat pe strada Cerna din municipiul Iaşi în jurul orei 7.00. Bărbatul a început să ţipe şi să susţină, de la o înălţime de 25 de metri, că a lucrat la o stână timp de trei luni şi nu a fost plătit.

„La locul intervenţiei s-a deplasat autoplaforma pentru salvarea la înălţimi, o autospeciala de stingere şi un echipaj de prim ajutor.Furnizarea cu energie electrica a fost întrerupta şi a fost amplasata perna pneumatica. Interventia a fost coordonata de IPJ Iaşi ISU fiind forţă de sprijin”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Alimentarea cu curent electric a fost oprită de către furnizator deoarece bărbatul fuma în timp ce se afla pe stâlp şi exista  riscul unui incendiu, care să afecteze reţeaua. Lipsa curentului electric a oprit zeci de semafoare din Iaşi, circulaţia fiind îngreunată marţi dimineaţă, mai ales că în intervalul în care curentul a fost oprit traficul este cel mai aglomerat.

După aproximativ 90 de minute, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost convins să urce în nacela autoplatformei şi a fost coborât în siguranţă la nivelul solului. El a fostt preluat de echipajele de poliţie prezente la faţa locului.

Individul a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: