Cum a fost prins de Poliţia Rutieră răspopitul care susţine că Dumnezeu i-a condus maşina

Cum a fost prins de Poliţia Rutieră răspopitul care susţine că Dumnezeu i-a condus maşina

Constantin Teleman FOTO Bzi

Un bărbat din judeţul Iaşi, în trecut preot al unei parohii din mediul rural, s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să sufle în etilotest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Teleman a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme ce a avut loc vineri după-amiază. Atunci, potrivit unor surse din anchetă, un cetăţean din comuna ieşeană Răducăneni a sunat la 112 pentru a anunţa că un bărbat care tocmai băuse alcool într-un bar s-a urcat la volan şi a plecat în trombă. 

Agenţii din comuna ieşeană şi-au anunţat colegii din judeţul Vaslui, situat în apropiere de locul sesizării. Acolo, agenţii de la Rutieră au organizat un filtru şi l-au identificat pe Teleman, ca şofer al vehicului. Interpelat de către agenţi, Teleman a spus că nu a condus el maşina, „ci Dumnezeu”. 

Fostul preot a început să vorbească aparent incoerent, ba chiar a înjurat Parlamentul României şi pe preşedintele Klaus Iohannis, în discuţia purtată cu reprezentanţii Poliţiei. În cele din urmă, răspopitul a refuzat să sufle în etilotest pentru ca poliţiştii să afle dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice. 

De asemenea, Teleman a refuzat şi să i se preleve şi probe de sânge. „Poliţistii au deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.  

 

citeste totul despre: