VIDEO Cum a fost decorat trenul plecat de la Iaşi către mitingul PSD din Bucureşti: „Vă rugăm să ne scuzaţi, nu vorbim cât ascultaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpatizaţi ai PSD au plecat sâmbătă de la Iaşi spre Bucureşti cu un tren închiriat de social-democraţi. Garnitura are puncte de oprire în Paşcani şi Bacău pentru a lua şi alte persoane participante la mitingul din Piaţa Victoriei.

Un tren cu locomotiva marcată în tricolor a ajuns astăzi în Gara Mare din Iaşi. În el au urcat câteva zeci de persoane. Geamurile trenurile erau acoperite cu afişe cu mesajele „Vă rugăm să ne scuzaţi, nu vorbim cât ascultaţi”, „Vrem Guvernul României, Nu Guvernul meu!“ şi ”Mai mulţi bani în buzunare, nu erori judiciare”.

Simpatizanţii PSD care au urcat în tren, persoane de toate vârstele, au primit, de asemenea, afişe cu aceleaşi mesaje, steaguri şi insigne cu „Jos statul paralel“.

Pe peron au putut fi văzuţi şeful CJ, Maricel Popa, şi deputatul Vasile Cîtea, care au coordonat acţiunea de îmbarcare. Nu au lipsit baxurile de apă şi cutiile cu mâncare pentru simpatizanţi.

* VIDEO -Grup civic Împreună pentru A8

Garnitura va trece prin Bacău pentru a aduna şi alţi simpatizanţi PSD.

*Sursa VIDEO Rezistenţa TV

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite