Cum comentează Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. „Mi-aş dori să trecem la o nouă etapă”

Cum comentează Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. „Mi-aş dori să trecem la o nouă etapă”

Dacian Cioloş a acceptat demsiai ministrului Aura Răducu FOTO Adevărul

Premierul Dacian Cioloş a precizat, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate după întâlnirea avută cu mai mulţi primari şi parlamentari din regiune, că a acceptat demisia ministrului Aura Răducu şi că în cursul zilei de marţi, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacian Cioloş a spus că a avut o discuţie cu Aura Răducu încă de săptămâna trecută şi că a convenit împreună cu aceasta demisia de la Ministerul Fondurilor Europene.

„I-am spus că am apreciat şi apreciez activitatea pe care a desfăşurat-o dânsa până acum. A pornit dintr-o situaţie dificilă, acolo la minister şi a folosit toată expertiza pe care o are pe fonduri europene pentru a debloca alte lucruri. Am convenit împreună că în momentul de faţa acolo, la ministerş mi-aş dori să trecem la o etapă nouă de abordare şi în condiţiile aceastea am acceptat demisia dânsei. O să mă gândesc în cel mai scurt timp, mâine probabil am să fac o nouă propunere şi să mergem mai repede înainte. I-am spus şi dânsei, sper să putem, în masura în care şi dansa va fi dispusă, să putem să continuăm să lucrăm împreuna şi de pe o altă poziţie”, a declarat Cioloş.

Acesta a refuzat să facă public numele vreunei persoane care este favorită pentru preluarea funcţiei de ministru şi a refuzat să ofere detalii concrete despre motivele care l-au determinat săîi ceară demisia ministrului.  Aura Răducu şi-a prezentat în cursul zilei de luni, 25 aprilie, demisia din funcţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: