FOTO VIDEO Cum arată casa mistuită de flacări în care s-au găsit 500.000 de pachete de ţigări. Tutunul descoperit din întâmplare valorează un milion de euro

FOTO VIDEO Cum arată casa mistuită de flacări în care s-au găsit 500.000 de pachete de ţigări. Tutunul descoperit din întâmplare valorează un milion de euro

500.000 de pachete de ţigări au fost descoperite în această casă care a luat foc din motive încă neclare FOTO Ziarul de Iaşi

Ţigările de contrabandă găsite de poliţiştii ieşeni într-o casă care a luat foc ar valora pe piaţa neagră aproximativ 1 milion de euro. Imobilul era închiriat către doi cetăţeni din Republica Moldova care urmează a fi identificaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperirea pompierilor ieşeni, în timpul unei intervenţii, a dus la confiscarea uneia dintre cele mai mare cantităţi de ţigări din acest an, de la Iaşi. 
 
Aproximativ 500.000 de au fost confiscate de poliţiştii ieşeni dintr-o vilă din localitatea ieşeană Vişani, care izbucnise în flăcări. 
 
Casa aparţine unui bărbat din localitate, care o închiriase de ceva vreme unor cetăţeni din Republica Moldova. 
 
Propriretarul a fost cel care a anunţat poliţia că imobilul a luat foc, la vederea incendiului acesta leşinând. A fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale pentru ca bărbatul să îşi revină. 

 
În ceea ce-i priveşte pe bărbaţii care au introdus ţigările în ţară, aceştia urmează a fi identificaţi şi traşi la răspundere pentru fapta lor. Niciunul dintre ei nu a fost găsit la faţa locului. 

 
Autorităţile ieşene au mai găsit în curtea imobilului în flăcări şi o autoutilitară în care se afla o cantitate mare de ţigări aduse din Republica Moldova. Sunt indicii că traficanţii de tutun ar fi adus ţigările în România cu acea autoutilitară, fapt ce denotă slăbiciunile controalelor vamale de pe frontiere de est. 
 
 
Nici cauza care a dus la apariţia incendiului nu este încă elucidată existând şi varianta ca focul să fi fost pus de o persoană concurentă celor doi traficanţi de tutun. 

Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: