Cum adunau Cordunenii zeci de mii de lei prin teroare. Liderul Adrian „Beleaua”, săltat dintr-un bar cu tot cu banii obţinuţi din şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai importanţi membri ai clanului Corduneanu, Adrian, zis şi „Beleaua”, a fost reţinut de autorităţile ieşene fiind acuzat că ar fi şantajat reprezentantul unei societăţi comerciale specializate în comercializarea materialelor de construcţii.

Adrian Corduneanu, dar şi un apropiat de al său, Ionel Bogdănici, au fost săltaţi, sâmbătă după-amiază, dintr-un bar din Iaşi, asupra lor fiind găsită suma de 11.400 de lei. 

„Cu această ocazie a fost efectuată o percheziţie auto, fiind ridicată suma de aproximativ 6000 lei şi documente şi a fost pus în executare mandatul de percheziţie domiciliară emis de instanţă la locuinţa inculpatului Corduneanu Adrian, fiind ridicate aparate telefonice şi suporturi optice”, au precizat procurorii ieşeni, pentru „Adevărul”. 

Surse juridice au menţionat că persoana care ar fi fost şantajată, începând cu toamna anului trecut, lucrează ca agent de vânzără la o firmă ce vindea betoane. Pe lângă salariu, Tudorel P. obţinea şi comisioane aferente vânzărilor, aceşti bani ajungând la Adrian Corduneanu, prin şantaj. 

În total, spun procurorii ieşeni, Adrian Corduneanu ar fi obţinut de la Tudorel P., după ce l-ar fi ameninţat pe acesta cu acte de violenţă, suma de 1.000 de euro şi 30.000 de lei. Ieri, înainte de închiderea ediţiei noastre, Adrian Corduneanu, dar şi ajutorul acestuia, Ionel Bogdănici, se aflau la Judecătoria Iaşi unde magistraţii urmau să decidă dacă cei doi vor fi sau nu arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

În luna martie, Adrian Corduneanu a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare fiind găsit vinovat pentru infracţiuni de şantaj, în dosar în care mai mulţi dintre fraţii săi au fost judecaţi. Adrian Corduneanu are trei copii şi obişnuieşte să posteze frecvent pe reţelele sociale fotografii în care apare în maşini scumpe. Oficial, el nu are un loc de muncă stabil. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite