UPDATE Crimă prin tortură la Iaşi. Tânăr spânzurat în gard, cu un picior şi o mână tăiate. Cel puţin 10 indivizi ar fi participat la schingiuirea bărbatului

UPDATE Crimă prin tortură la Iaşi. Tânăr spânzurat în gard, cu un picior şi o mână tăiate. Cel puţin 10 indivizi ar fi participat la schingiuirea bărbatului

Trupul tânărului a fost transportat la Medicină Legală FOTO Ziarul de Iaşi

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis în cursul nopţii de joi spre vineri, 17 iulie, în localitatea ieşeană Sineşti, de persoane necunoscute, după ce a fost torturat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 13.40 Principalul agresor al tânărului ucis este un văr al acestuia. Ambii sunt din localitatea ieşeană şi, se pare, că au avut un conflict în Italia, care a degenerat în urma unei altercaţii avute în seara zilei de 16 iulie. Bărbatul ar fi fost bătut cu bestialitate de 13 indivizi din comună, potrivit fratelui tânărului ucis.
 
UPDATE 12.40 Poliţiştii au identificat un individ suspectat că a luat parte la crimă. Surse judiciare spun că, în total, cel puţin 10 indivizi l-ar fi torturat pe tânărul de 20 de ani.
 
--------------------------------
Ştire iniţială:
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi investighează o crimă petrecută în dimineaţa zilei de vineri, 17 iulie, în localitatea Sineşti, acolo unde un tânăr de 20 de ani a fost găsit ucis.

Cătălin Manole (jos FOTO Facebook), cel omorât, a fost descoperit de fratele său (dreapta FOTO bzi.ro) atârnând de un gard, având încheieturile de la o mână şi un picior tăiate.
 
Reprezentanţi ai Ambulanţei Iaşi au ajuns la faţa locului şi l-au preluat pe tânăr, care încă mai respira în momentul intervenţiei. Victima a decedat însă în drum spre spital.

Modul în care a fost ucis tânărul i-a şocat chiar şi pe angajaţii de la Ambulanţă. Medicii l-au preluat şi au pornit spre un spital din Iaşi, dar bărbatul a decedat pe drum.

Potrivit localnicilor, autorităţile au fost alertate în jurul orei 2.00 dimineaţa. Oamenii din Sineşti au sunat la 112 după ce au auzit scandal şi l-au văzut pe bărbat agonizând, cu un picior şi o mână taiate.
 
Conform primelor observaţii ale poliţiştilor, criminalii l-au bătut întâi pe tânăr cu bestialitate, apoi i-au tăiat mâna dreaptă de la cot şi piciorul stâng de la genunchi.

Potrivit localnicilor care au sunat la 112, înainte de crimă băiatul ar fi spus unor consăteni că este urmărit.
 
Trupul său a fost transportat de Institutul de Medicină Legală din Iaşi în vederea efectuării necropsiei. Procurorii încearcă acum să-i identifice pe toţi cei care au luat parte la crima înfiorătoare de la Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: