Crimă între iubiţi: principalul suspect recunoaşte că-şi bătea concubina zilnic însă nu crede că a omorât-o

Crimă între iubiţi: principalul suspect recunoaşte că-şi
bătea concubina zilnic însă nu crede că a omorât-o

Bărbatul şi-a ucis iubita însă nu recunoaşte FOTO Arhivă

Judecătorii ieşeni au arestat pentru 30 de zile un bărbat de 52 de ani din municipiul Iaşi, care este acuzat de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Ciobanu, din municipiul Iaşi, are 52 de ani şi a fost arestat deşi nu a recunoscut că a comis faptele. Bărbatul ar fi comis faptele pe 9 februarie, la ora 20.30, tot el fiind cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că iubita sa a murit. Victima avea 72 de ani şi locuia de mai multă vreme cu Gabriel Ciobanu.

„Numita C.E. era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar pe acest fond s-au înregistrat conflicte între cei doi concubini, multe dintre acestea degenerând în acte de agresiune fizică. Din analiza coroborată a probatoriului administrat în cauză a rezultat că,  în ziua de 07.02.2019, inculpatul Ciobanu Gabriel i-a aplicat victimei C.E. mai multe lovituri cu obiecte contondente care au condus la moartea acesteia în ziua de 09.02.2019”, au precizat procurorii Parchetului de pe lăngă Tribunalul Iaşi.

Audiat de procurori, Ciobanu a negat comiterea infracţiunii pentru care este cercetat, însă a admis că obişnuia să o agreseze pe concubina sa, chiar zilnic, respectiv să îi aplice lovituri cu palmele peste faţă şi corp ori să o împingă până cădea şi se lovea de diferite obiecte din locuinţă.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: