Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul vrea să fie „Mister Boboc“

Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul vrea să fie „Mister Boboc“

Teodosian a fost dus acum trei luni la Târgu Frumos

În centrul pentru minorii infractori care nu răspund penal din Târgu Frumos, elevul care şi-a ucis mama şi-a propus să devină un erudit şi fără ajutorul profesorilor. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Teodosian G. (13 ani), tânărul care şi-a ucis vara trecută mama cu mai multe lovituri de ciocan, petrece foarte mult timp în compania cărţilor şi a filmelor documentar.


„Când avem şedinţe, cel mai mult îi place să stăm de vorbă despre filmele legate de America, Africa şi alte locuri interesante. Dintre cărţi, este atras de Harry Potter“, povesteşte Dana Ioneasa, psihologul care se ocupă de Teo.


În centrul pentru minori, copilul ucigaş şi-a mai descoperit o pasiune, respectiv desenul pe calculator. Ajutat de un instructor-animator, Teodosian a realizat mai multe astfel de desene. „A făcut chipul unui bărbat şi a desenat cum vede el campania electorală“, explică Marius Dumitru, unul dintre angajaţii centrului care se ocupă de Teodosian. Când a fost adus la Târgu Frumos, copilul a spus că vrea să-şi continue studiile dar a refuzat să meargă la una din şcolile din oraş. Puştiul şi-a exprimat preferinţa pentru un profesor personal, dar Inspectoratul Şcolar Judeţean nu i-a aprobat cererea. Copilul asasin participă şi la activităţile de relaxare din centru. De sărbători, nefiind o persoană religioasă, Teo a ales sa ia parte la festivităţi, dar nu cântând colinde alături de ceilalţi minori, ci participând la un concurs de frumuseţe.


Se vede „Mister Boboc“


„De când a venit în centru nu a mers o dată la Biserică. De colinde nici nu a vrut să audă. În schimb, a fost încântat de oportunitatea de a participa la Mister Boboc“, a dezvăluit psihologul.


În prezent, de Teodosian se ocupa patru educatori, doi supraveghetori, doi instructori animatori, un asistent medical şi un psiholog.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: