Copilă dezvirginată prin perversiuni de „iubitul” de pe Facebook. Detaliile terifiante ale unui proces de viol

Copilă dezvirginată prin perversiuni de „iubitul” de pe Facebook.
Detaliile terifiante ale unui proces de viol

Copila a fost violată de doi tineri

Doi tineri din Iaşi au fost condamnaţi definitiv pentru viol după ce ar fi abuzat de o minoră de 16 ani. Inculpaţii trebuie să achite şi daune de 40.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Coţovanu şi Matei Vatamanu au fost condamnaţi la 7 ani şi 6 luni, respectiv 7 ani de închisoare cu executare. Cei doi tineri din Dumbrăviţa vor fi obligaţi să achite şi daune morale de 40.000 de lei victimei lor.

Tinerii au fost trimişi în judecată la finele anului trecut, pentru o faptă pe care ar fi comis-o pe 26 august 2018. Potrivit datelor din dosar, Bogdan Coţovanu o ştia de mai multă vreme pe victimă, Maria (nume fictiv), care la momentul faptei avea 16 ani.

„În seara zilei de 26.08.2018, în jurul orei 20:00, când se întorcea de la un magazin spre casă, în zona pieţei din deal din municipiul Paşcani, a fost prinsă în braţe de o persoană care i-a pus mâna la gură, spunându-i: «stai liniştită, nu îţi fac nimic!». Persoana vătămată i-a recunoscut vocea inculpatului Coţovanu Vasile Bogdan şi s-a liniştit, declarând că nu s-a gândit că îi poate face ceva rău. Inculpatul a condus-o la o autoutilitară de culoare albastră, în care aceasta a urcat de bunăvoie, şi întrebându-l unde o duce, inculpatul i-a spus că va vedea”, se arată în dosar.

Fata a fost dusă într-o casă din Dumbrăviţa, proprietate a unui bărbat care este prieten cu Coţovanu şi Vatamanu. Tânăra a intrat în acea casă fără a fi forţată. În interior, Coţovanu i-a spus că vrea să întreţină raporturi sexuale cu ea. Fata ar fi refuzat şi ar fi fost ameninţată de Coţovanu, care i-ar fi spus că o va lovi.

„Având în vedere vârsta fragedă a persoanei vătămate, posibilităţile reduse de apărare ale acesteia prin raportare la constituţia fizică, faptul că aceasta se afla într-o locuinţă străină pe timpul nopţii, voinţa acesteia a fost înfrântă prin ameninţarea cu acte de violenţă de către inculpatul Coţovanu. Întrucât persoana vătămată era virgină şi i-a spus inculpatului că nu vrea să întreţină raporturi sexuale cu acesta, inculpatul Coţovanu Vasile Bogdan a constrâns-o moral pe aceasta la întreţinerea unui act sexual anal”, au arătat anchetatorii.

Ulterior consumării actului sexual, Coţovanu a ieşit din cameră, în locul său venind Vatamanu, care a întreţinut şi el un raport sexual anal cu Maria.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: