Copilă de clasa a III-a sechestrată şi violată timp de 24 de ore. Suspectul beneficiase de mila autorităţilor după ce s-a plâns că nu are bani de medicamente

Copilă de clasa a III-a sechestrată şi violată timp de 24 de
ore. Suspectul beneficiase de mila autorităţilor după ce s-a plâns că nu are
bani de medicamente

Copila a fost sechestrată şi violată FOTO Adevărul

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat că ar fi abuzat sexual de o copilă de 10 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eduard Chinez este originar din comuna ieşean Strunga şi a fost arestat pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate. Individul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi faptele sale fiind plasate în data de 10 februarie 2019.

În acea zi, aproape de prânz, individul a oprit o minoră de 10 ani care trecea prin faţa case sale. Copila a fost obligată să intre în curtea bărbatului, mai apoi în casă, acolo unde avea să fie ţinută sechestrată timp de 24 de ore. Victima a început să plângă şi a cerut să fie lăsată să meargă acasă, însă individul a ameninţat-o cu un cuţit.

„În acest interval de timp, inculpatul a consumat băuturi alcoolice şi, de două ori, a dezbrăcat minora pe care a obligat-o să suporte acte sexuale orale şi acte de natură sexuală. Fiind audiat în cauză, inculpatul Chinez Eduard a negat comiterea faptelor pentru care este cercetat”, au precizat procurorii ieşeni.

Potrivit unor informaţii publicate pe site-ul primăriei comunei din care este Eduard Chinez, acesta a beneficiat, în urmă cu câţiva ani, de un ajutor social de urgenţă de 700 de lei, după ce s-a plâns că este grav bolnav şi nu are bani de medicamente. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: