Copil salvat de la moarte de poliţiştii de frontieră. Maşina în care se afla minorul a ars complet după extragerea sa

Copil salvat de la moarte de poliţiştii de frontieră. Maşina în care se afla minorul a ars complet după extragerea sa

Copilul de şase ani a fost extras dintr-o maşină răsturnată pe marginea drumului FOTO Arhivă

Un copil de şase ani din Iaşi a fost scos dintr-o maşină ce avea să izbucnească în flăcări de de poliţiştii de frontieră care se aflau în misiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, minorul rămăsese blocat într-un autoturism răsturnat pe raza localiţii Santa Mare din judeţul Iaşi. Accidentul a avut loc marţi după-amiază, 22 iulie.

Poliţiştii de frontieră se aflau în zonă în timpul unei misiuni de supraveghere atunci când au văzut maşina răsturnată în care se afla blocat copilul de şase ani.

“La faţa locului, poliţiştii de frontieră au constatat că în afara autoturismului se aflau două persoane adulte care nu prezentau leziuni, iar în interior, era blocat un minor. Lucrătorii noştri împreună cu adulţii au procedat imediat la scoaterea copilului din mijlocul de transport. Din cauza impactului, maşina a fost cuprinsa de flăcări şi a ars în totalitate”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Ulterior, agenţii au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi au transportat cu autospeciala din dotare minorul şi pe mama acestuia,  până în întâmpinarea ambulanţei.

“Din localitatea Ştefăneşti cele două persoane au fost preluate de un echipaj S.M.U.R.D. şi transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Botoşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor şi poliţiei rutiere, pentru cercetarea evenimentului”, au mai spus agenţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: