Copil de 12 ani găsit mort după o petrecere. Printre ipoteze: consumul de substanţe halucinogene

Copil de 12 ani găsit mort după o petrecere. Printre ipoteze: consumul de substanţe halucinogene

Medicii au constatat decesul FOTO Adevărul

Un adolescent de 12 ani din municipiul Iaşi a fost găsit mort în dimineaţa zilei de joi, 21 septembrie. Printre posibilele cauze ale decesului se numără şi consumul de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a fost sesizaţi în dimineaţa zilei de joi pentru a interveni în cartierul ieşean Galata. 

Intervenţia poliţiştilor a venit după ce medici din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au constatat decesul unui băiat de 12 ani, pentru care medicii nu au mai putut interveni. Din verificările efectuate de poliţişti s-a descoperit că adolescentul a plecat aseară de la domiciliul său, cerându-i tatălui nişte bani. 

Minorul ar fi declarat că merge la o petrecere unde există suspiciunea că ar fi consumat substanţe halucinogene cunoscute sub numele de „etnobotanice”. „S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectorautlui de Poliţie Judeţean Iaşi. 

La acest moment consumul de etnobotanice este doar una dintre suspiciunile pe care anchetatorii o au, cauza exactă putând a fi stabilită în urma necropsiei. Pe trupul băiatului nu au fost descoperite urme de violenţă. 
 

 Părinţii acestuia au acuzat că minorul ar fi consumat şi în trecut astfel de substanţe şi că ar fi cerut autorităţilor să intervină împotriva distribuitorilor de droguri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: