Concurs pentru tinerii designeri de haine. Vezi ce condiţii trebuie să respecţi pentru a-ţi vinde creaţiile în Cocor

Concurs pentru tinerii designeri de haine. Vezi ce condiţii trebuie să respecţi pentru a-ţi vinde creaţiile în Cocor

Prezentare de modă (Foto Arhivă)

Persoanele cu studii de profil, tinerii amatori, dar şi studenţii de la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu" din Iaşi se pot înscrie până pe 30 iunie la concursul naţional de schiţe de design vestimentar „Fii creator de Haute-Couleur!".

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani îşi pot demonstra talentul de creatori de modă în cadrul concursului naţional de schiţe de design vestimentar „Fii creator de Haute-Couleur!". Cei interesaţi se pot înscrie până pe 30 iunie la adresa de e-mail contact@atelierperwoll.ro cu 10-15 schiţe cu o colecţie prêt-à-porter.

În perioadfa 3-17 iulie, schiţele vor putea fi votate online, pe www.atelierperwoll.ro, iar un juriu format din specialişti în modă vor evalua creaţiile. Marele câştigător va fi ales pe baza mediei dintre nota juriului specializat şi votul online de popularitate şi va fi anunţat pe 1 august 2012.

PASIUNE Profesorul-manechin pentru Botezatu şi medicul creator de modă FOTOGALERII

Iaşi: Elevii, atraşi la licee cu machiaj şi rochii extravagante (GALERIE FOTO şi VIDEO)

Câştigătorul va primi 1.500 de euro şi va beneficia de expunerea gratuită timp de patru luni a creaţiilor spre vânzare în Galeria Designerilor Românilor din magazinul Cocor din Bucureşti.

Iaşi: Prezentare de modă cu haine din materiale reciclabile

Designer din Iaşi pe podiumurile internaţionale. Vezi aici despre cine este vorba GALERIE FOTO

Juriul competiţiei este alcătuit din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Pălie (fashion stylist), Carmen Andrei (reprezentant magazin Cocor) şi Larisa Guzgă (reprezentant Henkel România, divizia Detergenţi). În evaluarea schiţelor, juriul va ţine cont de criterii precum: respectarea temei, conceptul colecţiei create, ţesăturile alese şi potenţialul vandabil al creaţiilor.

Condiţiile de înscriere în concurs sunt:

-      Participanţii trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani;

-      Participanţii trebuie să respecte tema concursului, „Culori de înaltă ţinută";

-      Pentru înscriere, tinerii trebuie să trimită la adresa de e-mail contact@atelierperwoll.ro o colecţie prêt-à-porter de 10-15 schiţe, pe tema „culori de înaltă ţinută", format .jpg; denumirea colecţiei şi o foarte scurtă descriere a conceptului; enumerarea/prezentarea materialelor ce urmează a fi folosite;  datele personale (nume, prenume, adresă, număr de telefon şi data naşterii).

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările