Coafuri de vară pe care le poţi face în 10 minute

Coafuri de vară pe care le poţi face în 10 minute

Bob fals  Foto Youtube

Oricât ne-am dori să arătăm întotdeuna impecabil, timpul ne devine uneori duşman. În acele situaţii trebuie să ştim că există variante de coafuri de realizat acasă, în momentele în care suntem pe fugă şi nu avem timp să ajungem la salon pentru a ne lăsa pe mâinile specialiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vă propunem o serie de patru coafuri simple, de făcut acasă, atunci când timpul devine o provocare. Acestea sunt rapid de realizat şi ne ajută să arătăm perfect încă de la prima oră a dimineţii, fără să petrecem mai mult de zece minute în faţa oglinzii.
 

Cocul de balerină


Sună mai complicat decât este. Tapaţi părul la rădăcină, îl pieptănaţi şi apoi răsuciţi coada până se formează un coc simplu. Îl prindeţi cu ajutorul unor ace speciale sau cu ajutorul unui elastic în cazul în care simţiţi că nu e suficient de bine fixat.
 
                                                               FOTO ADPM

Nodul neglijent

 
Este una dintre cele mai simple coafuri, dar cu un efect uimitor. Finisaţi părul la rădăcină, uşor tapat sau simplu, împărţiţi părul în două şuviţe egale pe care le înnodaţi pur şi simplu. În cazul unui păr cu firul gros, este indicat să prindeţi părul pe interior cu un ac special.
 
                                                           FOTO ADPM

Bobul fals

 
Dacă aveţi părul lung, dar simţiţi nevoia de o schimbare din când în când, puteţi încerca bobul fals.
Formaţi o coadă pe care o prindeţi cu un elastic la baza inferioară a părului. Rotiţi apoi spre interior şi folosiţi câteva ace pentru a fixa părul pe ceafa. Are un efect spectaculos şi este o soluţie bună mai ales când vă doriţi o tunsoare, dar nu sunteţi sută la sută hotărâte.
 
 

Coada împletită


Trendul cozilor împletite a revenit datorită vedetelor de la Hollywood. Faceţi o cărare într-o parte, împărţiţi coada în trei şuviţe pe care le împletiţi. Nu vă faceţi griji dacă nu sunteţi specialiste în împletitur, se poartă coafurile dezordonate.
 
                                                        FOTO ADPM
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: