Clienta care a înjunghiat un taximetrist a fost trimisă în judecată alături de iubit FOTO

Clienta care a înjunghiat un taximetrist a  fost trimisă în judecată alături de iubit FOTO

Roxana Butnărică a fost dusă în arestul IPJ Foto: Florin Chirica

Roxana Butnărică ( 21 de ani), tânăra care pe 8 martie l-a înjunghiat pe taximetristului Ion Ţugui, a fost acuzată de tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată, pe 17 mai, şi pe iubitul tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurel Constantin Scorţescu, concubinul Roxanei Butnărică, a fost acuzat de nedenunţarea unor infracţiuni şi furt calificat. Primul termen al procesului va fi pe 18 iunie la Tribunalul Iaşi. Potrivit rechizitoriului, pe 8 martie, Roxana Butnărică a luat un taxi din centrul Iaşiului şi a cerut şoferului să o ducă pe strada Ogorului. În apropierea de moara de foc tânăra l-a înjunghiatr pe taximetristul Ion Ţugui în gât. Bărbatul a coborât din maşină şi a fost dus la spital de un coleg, iar tânăra ar fi fugit cu taxiul. După câteva ore anchetatorii au găsit maşina abandonată în centrul Iaşiului.

Taximetristul atacat de o clientă, acuzat de grave probleme disciplinare

Taximetrist din Iaşi înjunghiat de o clientă şi lăsat fără maşină UPDATE FOTOGALERIE

Procurorii susţin că Roxana Butnărică şi iubitul ei au luat din taxi un telefon mobil, casetofonul şi staţia de emisie- recepţie.Ţugui a fost operat timp de patru ore, iar medicii spun că cel mai probabil, va avea probleme respiratorii şi vocea răguşită.


Click pe colaj pentru mai multe imagini cu Roxana Butnărică

Tânăra a fost identificată după aproapeo lună pentru că  Ioan Ţugui le-a declarat oamenilor legii că femeia care l-a înjunghiat era blondă şi tunsă scurt. Deşi Roxana Butnărică a fost în cercul de suspecţi încă din primele momente anchetatorii nu au reţinut-o pentru că taximetristul nu a recunoscut-o.

"Clienta misterioasă” l-a înjunghiat pe taximetristul din Iaşi într-o criză de paranoia

Tânăra a fost ridicată de abia pe 11 aprilie şi dusă la Spitalul de Psihiatrie „Socola" pentru efectuarea unei expertize. Pe 20 aprilie aceasta a fost arestată.În faţa anchetatorilor, Roxana Butnărică a declarat că, pe 8 martie, după ce consumase etnobotanice a început să aibă halucinaţii şi se temea că cineva îi va face rău. Tânăra a mai spus că a luat un cuţit de la prietenul ei şi a plecat spre casă cu un taxi, iar pentru că taximetristul i-ar fi făcut avansuri l-ar fi înjunghiat.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările