Clanul Corduneanu, umilit crunt pe Facebook. Interlopul care a săpat groapa unui senator: „Să vă iau morţii în p***”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vandam Constanti şi fratele său, Jean Mărăraş FOTO Facebook
Vandam Constanti şi fratele său, Jean Mărăraş FOTO Facebook

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi investighează posibile infracţiuni comise de un interlop din oraş care a postat o filmare pe Facebook în care îi jigneşte şi ameninţă pe membrii clanului Corduneanu.

Filmarea respectivă a fost postată de interlopul Vandam Constantin, unul dintre personajele din lumea interlopă care sunt supravegheaţi atent, de câţiva ani, de autorităţile din Iaşi. Vandam e cel care, acum câţiva ani, a săpat o groapă în curtea unui senator în funcţie, căruia a reuşit, până la urmă, să îi ia casa.

Interlopul s-a dzlănţuit la adresa Cordunenilor după un incident de acum câteva luni, când unul dintre frraţii Corduneanu a formulat plângere împotriva unui membru al clanului lui Vandam. În filmarea postată pe Facebook, Vandam spune că duşmanii săi din lumea interlopă vor să se bată cu ei, însă cu ajutorul poliţiei.

„Să-mi bag p*** în morţii tăi, Adrian Corduneanu, să-l iau pe tac-tu din groapa în p***, de fapt tu ai doi, să-i iau pe amandoi în p***, să-ţi iau fetele în p*** şi pe nevastă-ta aia care cât ai stat la puşcarie s-a f**** cu tot oraşul. Să vă iau mortii în p*** la toţi, şi ţie Vasilică, şi ţie Adriane, şi ţie Costele. Tu, Costele, să-i pupi mâinile lui Narcis toată viaţa ta că nu ţi-ai îngropat fraţii. Voi credeţi că nouă ne e frică de voi?", se dezlănţuie Vandam.

. Acum doi ani, fratele lui Vandam, Jean Mărăraş, a postat şi el o filmare în care l-a ameninţat cu moartea pe Costel Corduneanu, despre care a spus că îl va împuşca în cap. În cele din urmă, acel incident s-a stins.

În august 2018, un membru al clanului Corduneanu, Constantin Petrovici, a fost arestat pentru că a aruncat cu o sticlă incendiară în curtea lui Vandam Constantin. 

Citeşte şi:

Maneaua lui Salam care a dus la război în lumea interlopă: „Să dispară indienii”. Costel Corduneanu, ameninţat: „Te mierlesc în centrul oraşului!“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite