Cine e sportivul care a aruncat cu cocktail Molotov în războiul interlop pornit după maneaua lui Salam. „Mascaţii” l-au ridicat şi reţinut pentru 24 de ore

Cine
e sportivul care a aruncat cu cocktail Molotov în războiul interlop pornit după
maneaua lui Salam. „Mascaţii” l-au ridicat şi reţinut pentru 24 de ore

Claudiu Petrovici a fost reţinut

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat că, având pe faţă o cagulă, a aruncat cu sticle incendiate înspre casa interlopilor Vandam Constantin şi Jean Brăileanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Petrovici a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unei acţiuni efectuate în cursul zilei de vineri, 3 august, de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Iaşi. Oamenii legii au efectuat 4 percheziţii, beneficiind şi de ajutorul luptătorilor de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

La finele percheziţiilor a fost ridicat Claudiu Petrovici, un individ care este cunoscut ca fiind apropiat al clanului Corduneanu. Petrovici apare frecvent la întâlniri ale clanului, precum şi în fotografii cu Cordunenii.

„Persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tentativă de distrugere prin incendiere: un bărbat, de 42 ani, din mun. Iaşi a fost condus la sediul I.P.J. Iaşi  pentru cercetări. Acesta este bănuit că la data de 28 iulie a.c., în jurul orei 07.00, în timp ce ar fi avut faţa acoperită cu o cagulă,  ar fi aruncat două sticle incendiare spre autoturismul parcat în curtea locuinţei unei persoane din mun. Iaşi, fără a produce distrugeri”, au precizat reprezentanţii Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.


Claudiu Petrovicil, înconjurat de Costel Corduneanu şi fratele său Vasile Călin FOTO Facebook 

Tentativa de incendiere ce i-a vizat pe interlopii Vandam şi Brăileanu a venit după ce cel din urmă l-a ameninţat în mod direct pe şeful Cordunenilor, Costel. Conflictul dintre clanuri a pornit după ce manelistul Florin Salam a dedicat o melodie clanului Corduneanu a căror versuri l-a supărat pe Jean Brăileanu. „Să dispară indienii, unde apar Cordunenii”, era versul acelui vers.

Ulterior, conflictul dintre clanuri s-a stins, iar Jean Brăileanu a precizat că a discutat şi cu Florin Salam, care şi-a cerut scuze pentru acele versuri.

Citeşte şi:

Maneaua lui Salam care a dus la război în lumea interlopă: „Să dispară indienii”. Costel Corduneanu, ameninţat: „Te mierlesc în centrul oraşului!“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: