Cine sunt tinerele aflate în stare critică după groaznicul accident rutier de la Iaşi. Ce a agravat situaţia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: telem.ro
FOTO: telem.ro

Cele două fete se întorceau dintr-o vacanţă, iar la intrarea în Iaşi, pe şoseaua de centură, şoferiţa a intrat în mai multe depăşiri riscante.

O tânără actriţă a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu două seri, după ce maşina pe care o conducea a fost scăpată de sub control din cauza vitezei excesive şi a condiţiilor meteo nefavorabile. 

Prietena acesteia, care se afla pe scaunul din dreapta, şi-a pierdut cunoştinţa după accident în urma traumelor majore suferite, iar medicii îi acordă şanse mici de supravieţuire. 

Loredana B., actriţă din Bacău, se întorcea împreună cu prietena ei, Olga, dintr-o vacanţă. Pe şoseaua de centură a Iaşului au intrat în mai multe depăşiri cu autoturismul Nissan Micra, iar la un moment dat, Loredana a pierdut controlul volanului. Maşina s-a răsturnat, fiind mai apoi izbită din spate de un BMW, şoferul acestui autoturism nemaiputând să frâneze la timp. 

„Mergea cu viteză, ne-a depăşit şi tot s-a dus. Noi veneam din spate şi am găsit maşina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire, i se umflaseră plămânii”, a povestit unul dintre martorii accidentului. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări, iar surse neoficiale spun că airbag-urile nu s-ar fi deschis, dar şi că fetele nu purtau centura de siguranţă. 

Şoferul BMW-ului, dar şi tânăra actriţă au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Reacţia surprinzătoare a şoferilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. „În altă ţară nu vezi aşa ceva”

Casa care a aparţinut unui „duşman fioros al Unirii” va fi demolată. De ce a eşuat renovarea ei cu fonduri UE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite