Cine este bărbatul care l-a atacat pe primarul Mihai Chirica. A mai agresat un fost preşedinte al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Suditu / FOTO ANDREI LUCA
Bogdan Suditu / FOTO ANDREI LUCA

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a fost stropit cu iaurt de către un bărbat apărut din mulţime, duminică, în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii.

Bogdan Nicolae Suditu, bărbatul care l-a atacat pe Mihai Chirica, primarul Iaşiului, stropindu-l cu iaurt, are antecedente cu oamenii din politica românească. 

Bărbatul a trimis zeci de plângeri la instituţiile din România, precum şi la Parlamentul European şi la Curtea Penală de la Haga, după ce a spus că a fost ameninţat pe stradă.

La evenimentul Partidului Mişcarea Populară (PMP) de la Piteşti, organizat sâmbătă, 16 aprilie 2016, Bogdan Nicolae Suditu a avut trei tentative de a sta de vorbă cu Traian Băsescu. Înainte ca fostul preşedinte să intre în sală, Suditu a încercat să îl atingă pe fostul preşedinte şi i-a spus : „Spuneţi presei că aveţi dosar penal la Haga şi că aţi pus să fiu arestat la Timişoara”.

După nici un sfert de oră, bărbatul a început să protesteze şi în sala unde avea loc lansarea candidaţilor PMP în Argeş, agitând mai multe hârtii. Bărbatul a fost scos din sală de agenţii SPP, iar în timpul discursului de lansare de la Piteşti, Băsescu a declarat: „Am aflat care era problema domnului care intrase la început în sală. Numele lui este Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă, îl urmăreau extratereştrii. De zece ani îl urmăresc.”

Suditu a încercat să se apropie de Băsescu şi la finalul evenimentului, numai că atunci a avut surpriza să fie împins la pământ de o simpatizantă PMP ce tocmai ieşise din sală.

Duminică, 24 ianuarie 2021, Suditu a fost reţinut de către jandarmi şi dus la cea mai apropiată secţie de poliţie. În cazul său a început pregătirea actelor, bărbatul fiind acuzat de ultraj. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Tremură Putin? Record de arestări în Rusia: Cel mai mare număr de persoane reţinute într-o singură zi de proteste. Ce spune Navalnîi despre ipoteza sinuciderii sale

„Monstrul din lacul Como”. Un român a violat şi a bătut o fetiţă de un an şi jumătate până a ucis-o

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite