Cele mai norocoase numere de la Loto. Ghinionistul 13 se află în topul extragerii la care râvnesc milioane de români

Cele mai norocoase numere de la Loto. Ghinionistul 13 se
află în topul extragerii la care râvnesc milioane de români

Loteria Română susţine că 13 este cel mai extras număr din ultimii 18 ani FOTO Adevărul

Statisticile Loteriei Române arată că numărul 13, deşi considerat în popor ca reprezentând ghinionul, este cel mai extras, cel puţin în ceea ce priveşte jocul Loto 6/49.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Naţională Loteria Română realiza anul trecut un top al celor mai extrase numere la jocul 6/49, cel mai popular în rândul românilor care speră se îmbogăţească  cu ajutorul norocului. 

Respectivul clasament, realizat în baza informaţiilor din ultimii 18 ani, plasa numărul 13 în topul celor mai extrase numere la 6/49, având, la momentul respectiv, nu mai puţin de 160 de extrageri.

Foarte aproape se situa numărul 36, care a apărut în 158 de extrageri, iar, pe locurile imediat următoare, erau numerele 5, 9 şi 12, cu câte 151 de apariţii.

Statisticile Loteriei arată că cel mai mare câştig, pe un bilet jucat la o agenţie Loto din Capitală, a fost revendicat în data de 27 Ianuarie 2008, valoarea acestuia fiind de 47 milioane lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: