Cel mai vechi vibrator din lume - cum arăta şi câţi centimetri avea. Jucăria sexuală din piatră are 28.000 de ani şi a fost descoperită de cercetătorii nemţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre cele mai vechi vibratoare din lume, descoperit în China acum 2.000 de eni FOTO 9GAG
Unul dintre cele mai vechi vibratoare din lume, descoperit în China acum 2.000 de eni FOTO 9GAG

Cel mai vechi vibrator descoperit până în prezent de cercetători datează de acum 28.000 de ani şi a fost reconstruit de specialişti din bucăţile găsite într-o peşteră din Germania.

Descoperirea celui mai vechi vibrator din lume, anunţată încă de acum un deceniu, de cercetători nemţii, a făcut înconjorul presei la vremea respectivă.

Revista de Ştiinţă şi Tehnică de The Register arată că falusul sculptat din piatră are o vârstă estimată de 28.000 de ani. 
 

Jucăria sexuală a fost descoperită într-o peşteră de lângă localitatea germană Ulm (regiunea Suabia), de o echipă a universităţii Tübinge, şi are în jur de 20 de centimetri.

Nicholas Conard, profesor la această universitate, a explicat la momentul descoperirii, pentru BBC: 

„Reprezentările feminine cu atribute sexuale sunt foarte documentate în multe situri arheologice însă cele masculine sunt foarte, foarte rare."

vibrator


 

Huffington Post notează că, deşi cercetătorii spun că instrumentul în formă de falus ar fi putut fi folosit şi pentru obţinerea satisfacţiei sexuale, este foarte probabil ca scopul acestuia să fi fost însă, altul. Falusul de piatră a fost reconstruit de cercetători din 14 mici fragmente descoperite în peştera germană. 
 

O altă jucărie sexuală a fost descoperită într-un mormânt din China, acum 2.000 de ani, imaginea sa fiind publicată pe 9Gag. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite