Cei opt fraţi din Costuleni în faţa cărora părinţii au făcut sex, aduşi la Iaşi în centrele de plasament

Cei opt fraţi din Costuleni în faţa cărora părinţii au făcut sex, aduşi la Iaşi în centrele de plasament

Oamenii legii au deschis o anchetă (Foto Arhivă)

Angajaţii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi s-au dus joi dimineaţă în localitatea ieşeană Coastuleni pentru a-i aduce pe cei opt copii ai căror părinţi au făcut sex în mijlocul drumului şi au fost arestaţi pentru perversiuni sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei opt fraţi care au asistat împreună cu vecinii la o scenă de perversiuni sexuale pe care o făceau părinţi lor sunt aduşi în Centrul Primire Minori în Regim de Urgenţă din Iaşi. Decizia a fost luată după ce părinţii lor, Dan şi Gabriela Margină, se află în arest preventiv pentru că au întreţinut relaţii sexuale în faţa propriilor copii şi a vecinilor.

Copiii au rămas iniţial în grija bunii în vârstă de 62 de ani, însă femeia nu avea cu ce să-i hrănească.

„Colegii mei sunt plecaţi la Costuleni, iar cei 8 minori vor fi luaţi şi aduşi în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă. Soluţia este temporară, se va stabili ulterior pentru cât timp vor rămâne aici", spune Niculina Karacsony de la DGASPC Iaşi.

Şocant: 8 copii dintr-o familie din Costuleni riscă să ajungă în plasament după ce părinţii lor au făcut sex în mijlocul drumului UPDATE

Dan şi Gabriela Margină au fost trimişi în judecată, pe 24 iulie, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni pentru ultraj contra bunelor moravuri, corupţie sexuală şi perversiuni sexual.

O minoră de la centrul de plasament din Iaşi a ajuns în comă alcoolică la spital

Iaşi: Şocant! Gemeni îngropaţi în latrină

Pe 10 iulie, Gabriela şi Dan Margină, aflaţi în stare avansată de ebrietate, ar fi întreţinut relaţii sexuale în faţa copiilor şi a unor consăteni.

Fraţi bătuţi cu sălbăticie de tatăl beat. Ambii au ajuns la spital în Iaşi UPDATE

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Există suspiciunea şi că unul din  cei patru băieţi ai familiei a întreţinut relaţii sexuale cu un alt copil din vecini.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările