Ce trupe vor cânta în faţa Palatului Culturii din Iaşi la petrecerea dintre ani

Ce trupe vor cânta în faţa Palatului Culturii din Iaşi la petrecerea dintre ani

Puya este unul dintre artiţtii care vor cânta de Revelion la Iaşi

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Iaşi au anunţat numele artiştilor care vor concerta în Capitala Moldovei la cumpăna dintre ani însă nu au făcut publice costurile concertelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primarului Gheorghe Nichita, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie 2015, în piaţa din faţa Palatului Culturii din oraş, vor concerta Direcţia 5, Andreea Bănică, Puya, CRBL, Maximilian şi Shift. Pe lângă aceste trupe, va concerta şi formaţia locală Roşu şi Negru, trupă care a susţinut un miniconcert şi la revelionul precendent. 

Gheorghe Nichita a precizat însă că, dacă şi alte trupe locale îşi doresc să concerteze la noaptea dintre ani, acestea se pot adresa reprezentanţilor Primăriei Iaşi. „Concertul se va desfăşura în intervalul orar 20.00 – 01.30. Focul de artificii de la ora 24.00 va ţine 20 de minute şi vor fi 8.000 de lovituri”, a spus Nichita. 

Anul trecut, câteva mii de ieşeni s-au adunat în faţa Palatului Culturii din municipiu pentru a sărbători alături de cei dragi intrarea în noul an. Atunci, la Iaşi, au cântat Ovidiu Lipan Ţăndărică, Fanfara 10 Prăjini, DJ Project şi Adela Popescu, DJ Rhino şi Sylvia, Raluka. Pe lângă revelionul în stradă, la Iaşi, majoritatea hotelurilor sau cluburilor din oraş organizează petreceri de Revelion. Ionuţ Benea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: