Cazul ciudat al ieşeanului care fura maşinile doar pentru a se plimba cu ele. Va sta peste şase ani la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Iaşi a fost găsit vinovat de mai multe fapte de „furt în scop de folosinţă”. Deşi nu avea permis, el obişnuia să sustragă maşini pe care le conducea până se stricau sau rămâneau fără combustibil. Pentru cumulul de fapte a primit 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Eugen Tudor Ariton a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Iaşi, sentinţa în cazul său fiind definitivă. Ariton a fost acuzat de opt infracţiuni, în principal fiind vorba de vehicule pe care le-a furat, le-a condus fără permis, după care le-a abandonat.

Conform actului de acuzare, Eugen Ariton a comis cele mai multe fapte în prima jumătate a lunii iulie 2017. O primă faptă datează din noaptea de 4 spre 5 iulie 2017, atunci când Ariton a sustras o bicicletă din zona Palas Mall.

După două zile, tânărul a reuşit să descuie o maşină parcată în Tomeşti, din care a sustras mai multe bunuri. Pe 13 iulie, Ariton a trecut la alt nivel şi a furat din zona Comtom Tomeşti un Volkswagen pe care l-a găsit descuiat şi cu cheia de contact în interior.

S-a urcat la volan deşi nu avea permis, a venit cu vehiculul prin Iaşi şi a ajuns în cele din urmă în comuna Miroslava, unde, într-o curbă, s-a răsturnat. Acest lucru nu l-a descurajat pe tânăr, astfel că în noaptea de 15 spre 16 iulie a furat alte două maşini.

Cu una s-a plimbat din Tomeşti până în zona industrială din Iaşi, unde s-a terminat combustibilul vehicului. A doua maşină a condus-o până în Voineşti, unde s-a stricat din cauza unor defecţiuni tehnice.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite