Caz şocant la Iaşi. Doi tineri au murit după ce au căzut de la înălţime. Poliţia anchetează împrejurările decesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă în acest caz FOTO Arhivă
Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă în acest caz FOTO Arhivă

Două persoane de 23, respectiv 31 de ani, au decedat în cursul nopţii de 24 spre 25 decembrie, în jurul miezului nopţii, după ce au căzut de la fereastra unui locuinţe din Iaşi.

Trupurile celor doi au fost descoperite în jurul miezului nopţii de un trecător, care a sesizat autorităţile prin intermediul numărului unic de urgenţă. 

Două echipaje medicale, unul al SMURD şi unul al Ambulanţei, s-au deplasat la faţa locului, pe strada Ciurchi din Iaşi. Bărbatul era deja mort când salvatorii au ajuns, în timp ce tânăra se afla în stare extrem de gravă. Manevrele de resuscitare asupra ei au eşuat, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. 

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au deplasat, de asemenea, la locul tragediei. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Mădălin Ţăranu, a declarat corespondentului "Adevărul" că agenţii au solicitat sprijinul pompierilor pentru a sparge uşa apartamentului în care cei doi locuia cu chirie. 

"Nu sunt indicii care să conducă la ideea comiterii unei infracţiuni. Vorbim cel mai probabil de un act suicidar, însă cercetările vor continua pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest caz", a declarat Ţăranu. 

Poliţiştii ieşeni au deschis în acest caz un dosar penal de moarte suspectă. Trupurile neînsufleţite ale celor două persoane au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, acolo unde, în cursul zilei de mâine, 26 decembrie, urmează a fi efectuată necropsia. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite