Caz şocant la Iaşi. Copil de 10 ani, violat de doi colegi de şcoală. Băiatul s-a plâns tatălui că are dureri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Cei doi minori presupuşi agresori au vârste între 9 şi 11 ani, iar îngrozitoarea agresiune ar fi avut loc sub un pod din localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi. Poliţia a deschis o anchetă.

Poliţiştii din judeţul Iaşi au în lucru un dosar uluitor şi nemaiîntâlnit. Un copil de 10 ani din localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, ar fi fost violat de doi colegi de şcoală, acesta a povestit totul părinţilor săi, care la rândul lor au anunţat poliţia.

Vineri, 28 august, mama copilului abuzat a mers direct la Poliţie şi a făcut plângere, iar oamenii legii au început o anchetă. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cei doi minori presupuşi agresori au vârste între 9 şi 11 ani şi provin din familii dezorganizate.

La o dată rămasă deocamdată incertă, în timpul zilei, copilul de 10 ani a fost acostat pe stradă de către un coleg de-al său de clasă, Matei Răducu F., şi un coleg de şcoală mai mare, din clasa a patra, Andrei Ştefănuţ N., care l-au condus sub un pod din localitatea Răducăneni şi, sub constrângere, l-ar fi violat fiecare câte o dată, notează Ziarul de Iaşi. 

După o săptămână, Andrei Ştefan N. l-ar fi abordat încă o dată pe băiatul de 10 ani, moment în care l-ar fi agresat din nou sexual.

Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală Iaşi au constatat, în urma examinării preliminare, că după aproape o lună de la agresiunea sexuală băiatul nu a rămas cu leziuni. Copilul se plânsese tatălui că are dureri anale şi, la insistenţele părintelui, a povestit într-un final ce i s-a întâmplat. 

Cazul ridică unele semne de întrebare privind capacitatea celor doi băieţi, de 9 şi de 11 ani, de a putea fi capabili din punct de vedere fiziologic de un viol.

Vă mai recomandăm şi:

FOTO Beniamin a murit încercând să-şi apere logodnica de atacul unui boschetar. Agresorul i-a înfipt cuţitul în inimă

Zeci de români dorm pe cartoane şi saltele improvizate pe una din cele mai exclusiviste străzi ale Londrei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite