Caz halucinant la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub metalic în vagin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rănile suferite de femeie au fost incompatibile cu viaţa FOTO Arhivă
Rănile suferite de femeie au fost incompatibile cu viaţa FOTO Arhivă

O femeie de 55 de ani, din municipiul Paşcani, a murit după ce, în timpul unui act sexual, partenerul i-a introdus un tub metalic în vagin.

UPDATE Bărbatul care ar fi cauzat moartea femeii va fi eliberat, judecătorii de la Tribunal stabilind ca acesta să fie plasat sub control judiciar. Se pare că individul nu i-ar fi provocat rănile intenţionat femeii fiind vorba, cel mai probabil, de un joc sexual. 
________________________________________

Ancheta din acest caz terifiant este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, suspect este un bărbat de 51 de ani, care locuieşte în municipiul Paşcani. 

Miercuri seară, la domiciliul acestuia a mers o vecină cu care bărbatul intenţiona să întreţină raporturi sexuale.

Cei doi ar fi avut mai multe discuţii în contradictoriu. La un moment dat, pe fondul acestor discuţii, individul ar fi introdus femeii un tub metalic de dimensiuni mare în vaginul femeii. Rănile suferite de aceasta au fost cumplite, din cauza hemoragiei victima murind.

La final, tot bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este prezentat joi, 27 februarie, cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Iaşi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite