Cataloage ale unui liceu din Iaşi au fost incendiate de un tânăr înainte de încheierea mediilor. Piromanul a dat foc şi computerului  din cancelarie

Cataloage ale unui liceu din
Iaşi au fost incendiate de un tânăr înainte de încheierea mediilor. Piromanul a dat foc şi computerului  din cancelarie

Liceul din Belceşti a fost spart FOTO Ionuţ Benea

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere după ce în cursul nopţii de joi spre vineri un tânăr a dat foc cataloagelor unui liceu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperirea a fost făcută în dimineaţa zilei de vineri, 17 mai, de un reprezentant al Liceului Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu” din comuna ieşeană Belceşti. 

Zece cataloage în care erau trecute situaţiile şcolare ale elevilor, dar şi un calculator din cancelarie, au fost distruse de foc, bănuielile anchetatorilor fiind că fapta ar fi putut fi comisă pentru a avantaja un elev sau mai mulţi.

La ora redactării acestei ştiri, potrivit unor surse din anchetă, reprezentanţii Poliţiei din Iaşi se aflau la faţa locului. 

Oamenii legii au vizionat camerele de supraveghere ale liceului şi observat cum, în jurul orei 2.00, un tânăr intra în liceu şi merge în cancelarie. Autorul nu a fost încă identificat, potrivit datelor din anchetă.

Cazul a fost semnalat şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, ai căror reprezentanţi au precizat că urmează a se găsi soluţii pentru încheierea situaţiei şcolare a elevilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: