Cătălin Moroşanu vrea să-l ajute pe tânărul venit cu calul la maternitate. „Sergiu ne-a dat o lecţie de iubire pe care niciun virus nu o poate învinge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu în vizită al tânărul venit cu calul la maternitate FOTO Facebook
Cătălin Moroşanu în vizită al tânărul venit cu calul la maternitate FOTO Facebook

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu l-a vizitat, sâmbătă, pe tânărul care a venit cu calul la maternitatea din Iaşi pentru a-şi vedea soţia şi fetiţa abia născută. Moroşanu spune că se va implica pentru a-l ajuta pe tânăr să aibă parte de o casă adevărată.

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, acolo unde a născut soţia lui, are 22 de ani şi este tatăl a trei copii. Spune că nu a avut bani de taxi şi a vrut neapărat să îşi vadă soţia şi nou-născutul, aşa că s-a urcat pe cal şi a plecat să le ducă de mâncare la maternitate.

Restricţiile impuse de starea de urgenţă din România şi lipsa banilor nu l-au oprit pe un tânăr din Iaşi să meargă la maternitate şi să-şi vadă soţia şi copilul nou-născut. Este povestea lui Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Răducăneni, judeţul Iaşi. Tânărul mărturiseşte că a aflat că soţia lui i-a născut miercuri, 25 martie, al treilea copil, un băieţel. Nu a putut rezista, aşa că a mers să-şi vadă băieţelul şi soţia.

Într-o postare pe Facebook, luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu îşi exprimă disponibiliatea pentru a-l ajuta pe tânăr să aibă o casă adevărată.

„Opriţi-vă din tot ce aveţi de făcut şi acordaţi-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deşi nu are o casă a lui şi locuieşte într-o încăpere improvizată de 6 metri pătraţi, Sergiu ne-a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge. Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduţi complet moral şi că totul va fi bine, indiferent de greutăţile care ne aşteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toţi“, scrie Moroşanu pe pagina sa de Facebook, unde postează şi o fotografie alături de tânărul Sergiu Ciobotariu.

Luptătorul spune că povestea lui Sergiu trebuie să ne fie exemplu în aceste zile.

„Nu banii sunt totul în viaţă, iar situaţia dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta. Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătaţi că vă pasă de voi, de semenii voştri. Opriţi-vă din a fi răi şi hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre“, consideră Moroşanu.

El mai povesteşte că nou-născutul, Sergiu Jr., a venit acasă alături de mama sa şi este „bine sănătos“.

„De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, mai scrie Cătălin Moroşanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite