Cuplu exotic în scop caritabil. Doctorul Camelia Bogdănici şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu dansează la Iaşi pentru cumpărarea unei şenilete

Cuplu exotic în scop caritabil. Doctorul Camelia Bogdănici şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu dansează la Iaşi pentru cumpărarea unei şenilete

Doctorul oftalmolog Camelia Bogdănici şi luptătorul Cătălin Moroşanu în timpul repetiţiilor pentru dans FOTO jurnalvirtual.ro

Camelia Bogădnici şi Cătălin Moroşanu se pregătesc de câteva luni pentru un un bal caritabil organizat joi, 21 noiembrie, la Iaşi, al cărui scop este strângerea din donaţii a sumei de 35.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camelia Bogdănici, unul dintre cei mai reputaţi medici oftalmologi din Iaşi şi, în acelaşi timp, deputat PDL, va dansa joi, 21 noiembrie, cu Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai titraţi luptători K1 din România, consilier judeţean din partea PDL.

Evenimentul are loc la ora 19.00, la Hotel Astoria, în cadrul unui bal caritabil gândit de cei doi şi la care sunt invitaţi peste 150 de oameni din mediul politic şi de afaceri local şi naţional. Cei doi au pregătit îndelung dansul, care va fi o surpriză pentru asistenţă.

Scopul balului caritabil, gândit de medicul Camelia Bogdănici, este strângerea sumei de 35.000 de euro, necesară pentru achiziţia unei şenilete, vehicul de intervenţii în condiţii de iarnă grea, care ar urma să intre în dotarea Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

În acest moment, medicii urgentişti din Iaşi au în dotare un singur vehicul similar, primit ca donaţie în 1998, dar fabricat în anii 1970, motiv pentru care pe piaţă nu se mai găsesc piese de schimb.

Invitatul de onoare a fost Elena Udrea, care însă a anunţat în ultimul moment că nu va putea lua parte, motivând "treabă la Parlament", dar şi alţi membri importanţi ai PDL. Invitaţiile au fost trimise şi liderilor locali din cadrul USL. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei a confirmat până acum, cu certitudine, că va fi prezent.

„Repetiţiile merg bine. Am prins rapid coregrafia. Eu sunt pretenţios, mai ales că am participat şi la «Dansez pentru tine». Doamna deputat îşi dă silinţa şi face eforturi mari ca totul să fie la înălţime. Va fi un dans alert, sperăm să placă tuturor”, a spus Moroşanu pentru oradeiasi.ro.

„Coregraful e mulţumit. Sperăm să fim la bal în cea mai bună formă”, a declarat şi Camelia Bogdănici, care a făcut febră musculară după repetiţiile intense.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările