Care este starea de sănătate a singurului supravieţuitor dintre cei şase pacienţi aduşi la Iaşi în urma incendiului din Neamţ

Care este starea de sănătate a singurului supravieţuitor dintre cei şase pacienţi aduşi la Iaşi în urma incendiului din Neamţ

Spitalul modular de la Leţcani, Iaşi   FOTO Alina Batcu

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a vorbit despre starea de sănătate a singurului pacient rămas în viaţă dintre cei şase aduşi la Iaşi de la Spitalul Judeţean Neamţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Singurul pacient rămas în viaţa dintre cei transferaţi la Iaşi de la Piatra Neamţ a fost mutat de la ATI pe salon.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ a declarat duminică presei că singurul pacient rămas în viaţă dintre cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ are o evoluţie favorabilă.
 
„Pacientul de la Neamţ are o evoluţie tot mai bună. A fost mutat de la Terapie Intensivă în zona de confirmaţi, deci este spre bine. Sperăm să ajungă la familia lui fără nici o problemă", a spus medicul Carmen Dorobăţ.
 
În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la spitalul mobil de la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.
 
Ulterior, la Leţcani au decedat în cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările