Bunic de 80 de ani înnebunit după filmele erotice. La ce perversiuni a forţat octogenarul o copilă de clasa a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost abuzată de un bărbat de 80 de ani FOTO Arhivă
Fetiţa a fost abuzată de un bărbat de 80 de ani FOTO Arhivă

Un individ ajuns la vârsta senectuţii îşi va petrece următorii ani în puşcărie după ce a abuzat sexual de o fetiţă de 9 ani.

Gheorghe Chihaia a fost condamnat în aceeaşi zi la trei ani de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de agresiune sexuală. Bătrânul a mai fost obligat şi la plata unor daune morale de 100.000 de lei către victima sa.

Conform motivării judecătorilor, Chihaia a comis fapta în vara anului trecut. Astfel, pe 7 iunie, individul a mers la vărul său, bunicul victimei, pentru a-l ajuta la construcţia unui grajd. La orele prânzului, părinţii copilei au plecat la câmp pentru a adăpa animalele, moment în care Chihaia a mers la fetiţa de 9 ani şi i-a oferit 5 lei pentru a merge cu el în fânarul de lângă casă. Acolo, bătrânul a dezbrăcat-o, a întins-o pe un balot de paie şi sărutat-o în zona intimă.

„Momentul agresiunii sexuale a fost surprins de către tatăl victimei, care tocmai se întoarse de la câmp, din declaraţia martorului rezultând că, în momentul în care l-a surprins pe inculpat în timp ce săruta vaginul fiicei sale dezbrăcate de chiloţi, inculpatul surprins în flagrant i-a cerut să nu-l omoare recunoscând că a greşit, după care a fugit de la faţa locului“, au precizat judecătorii, în motivare.

Copila a povestit mamei, bunicii şi mătuşii sale ce a păţit, cazul ajungând şi în vizorul anchetatorilor. În primă fază, octogenarul a spus că fata i-ar fi spus să sărute în zona intimă, însă, la proces, Chihaia a recunoscut în totalitate faptele.

„Experienţa pe care a trăit-o victima minoră în vârstă de 9 ani cu siguranţă a fost una deosebit de traumatizantă, aspect care rezultă şi din fişa de evaluare psihologică a minorei. Atingerea zonei intime cu buzele de către un bărbat în vârstă de 79 de ani (n.r. - cât avea individul la mo­men­tul faptei) sub ameninţarea victimei că va fi acuzată pentru iniţierea acţiunii dacă se împotriveşte, cu siguranţă reprezintă un eveniment traumatizant, şi probabil aproa­pe imposibil de înţeles în reprezentarea mentală a unei minore de 9 ani“, au precizat judecătorii.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite