Bucăţi din statuile furate din Parcul Copou au fost găsite de poliţişti la un centru de colectare a fierului vechi

Bucăţi din statuile furate din Parcul Copou au fost găsite de poliţişti la un centru de colectare a fierului vechi

Busturile celor trei personalităţi erau aşezate în Parcul Copou

Poliţiştii ieşeni susţin că fragmente feroase din cele trei busturi furate săptămâna trecută din Parcul Copou au fost găsite într-un centru de colectare a fierului vechi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de colectare a fierului vechi în care au fost găsite fragmentele aparţine omului de afaceri ieşean Constantin Comănescu.

Din primele informaţii culese de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, cel mai probabil, fragmentele feroase găsite printre fiare ar fi fost desprinse din busturile lui Nicolae Gane, Ciprian Porumbescu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea.

"La prima vedere aceste fragmente ar aparţine celor trei busturi. Noi continuăm cercetările pentru a duce la bun sfârşit ancheta", a spus Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Busturile celor trei personalităţi ieşene au fost sustrase din Parcul Copou săptămâna trecută. Poliţiştii ieşeni încearcă acum să afle care au fost persoanele care au vândut la fier vechi bucăţile din statui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: