Bluf în cazul unei crime odioase din Iaşi. Cum a vrut principalul suspect să tragă după el şi un prieten de pahar

Bluf în cazul unei crime odioase din Iaşi. Cum a vrut
principalul suspect să tragă după el şi un prieten de pahar

Narcis Sân a fost trimis în judecată FOTO Facebook

Anchetatorii din Iaşi au finalizat dosarul din cazul femeii de 59 de ani care a fost ucisă şi violată la începutul acestui an, după care trupul i-a fost aruncat pe un câmp. Deşi în primă fază erau doi suspecţi, doar unul a fost deferit justiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Narcis Sîn, un membru al clanului Gangal din Iaşi, este acuzat de omor şi viol, victimă fiind chiar mătuşa sa. Individul se află în arest preventiv, el urmând a fi judecat de Tribunalul Iaşi. Sîn este considerat singurul suspect al crimei din aşa-numitul cartier „Dallas“, crimă ce a avut loc pe şes Bahlui - Cicoarei la începutul acestui an.

A fost trimis în judecată doar el, deşi în primă fază un amic de-al său era şi el suspect. Acest amic a fost internat la Instititul „Socola“, însă anchetatorii nu l-au mai pus sub acuzare, concluzionând că nu ar fi participat la uciderea şi agresarea sexuală a victimei. Astfel, pentru că singurele probe împotriva sa erau chiar declaraţiile lui Sîn, care s-au dovedit mincinoase, procurorii au clasat acuzaţiile aduse lui Laurenţiu S. 

Crima din Dallas a avut loc pe 3 ianuarie, victimă fiind Rodica Onofrei, o femeie de 59 de ani, ce era mătuşa lui Sîn. În acea zi, cei doi, alături de Laurenţiu S., au consumat alcool la un bar din Dallas. Ar fi încercat ulterior să întreţină raporturi sexuale cu femeia, însă aceasta a refuzat. Sîn, nepotul ei, a fost însă cel care ar fi violat-o singur şi, ulterior, lovit-o puternic. Trupul femeii a fost abandonat pe câmp, fiind găsit de un trecător. Ancheta a fost una complicată în primele zile, sute de persoane fiind audiate pentru a fi descoperit făptaşul. Nici identitatea victimei nu a fost aflată din prima, fiind descoperită de anchetatori după ce suspecţii au fost ridicaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: