Blestemul pisicii. O femeie de 90 de ani a ajuns la spital după a căzut în timp ce încerca să lovească o felină cu cârja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisica a înfuriat-o pe bătrână FOTO Arhivă
Pisica a înfuriat-o pe bătrână FOTO Arhivă

Medicii ieşeni au acordat îngrijiri medicale unei femei de 90 de ani, din judeţul Iaşi, care a căzut şi a suferit răni serioase în timp ce încerca să lovească o pisică.

Ieşeanca Maria N. a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon în cursul zilei de joi, 13 august.

Femeia a suferit mai multe contuzii după ce s-a dezechilibrat şi a căzut. În termeni medicali, ea a suferit „o cădere accidentală de la acelaşi nivel“, adică s-a dezechilibrat.

Potrivit medicilor, bătrâna, furioasă pe pisica vecinilor, a luat cârja în care se sprijinea şi a aruncat după animal pentru a-l speria. Cârja însă era singurul punct de sprijin al bătrânei aşa că nanogenara a căzut şi s-a rănit.

„A ajuns la noi cu traumatism cranio-cerebral, fractură de col chirurgical, contuzie toraco-abdominală. A fost dirijată la Neurochirurgie. Accidentul s-a produs în urma încercării de a alunga pisica vecinei. Pacienta a aruncat cu cârja şi a rămas fără punct de sprijin“, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU Spitalul Sfântul Spiridon.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite