Bebeluş găsit mort într-o latrină. Procurorii au deschis o anchetă pentru a afla dacă pruncul a fost născut viu

Bebeluş găsit mort într-o latrină. Procurorii au deschis o anchetă pentru a afla dacă pruncul a fost născut viu

Copilul a fost găsit mort într-o latrină din fundul curţii

Procurorii ieşeni au demarat o investigaţie în cursul zilei de miercuri, 24 iunie, după ce în latrina unei familii din satul Bogonas, comuna Leţcani, a fost descoperit un bebeluş mort. Anchetatorii urmează să afle dacă acesta a fost aruncat în WC de viu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bebeluşul a fost găsit în latrină de către pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, după ce reprezentanţii unei maternităţi din Iaşi au anunţat că au consultat o femeie care prezenta urme de naştere, dar care nu a putut oferi informaţii cu privire la copil.

Mamă, în vârstă de 37 de ani, a fost audiată ulterior de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, aceştia dispunând efectuarea unei necropsii pentru a afla dacă pruncul a fost aruncat în latrină de viu sau dacă a fost născut mort.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, poliţiştii au descoperit că trupul minorului era aruncat în latrină întrucât au observat mai multe urme de sânge în preajma WC-ului din curte.

Dacă procurorii vor descoperi că pruncul a fost aruncat de viu, atunci mama ar putea fi pusă sub acuzare de anchetatori, ea riscând, în funcţie de încadrarea juridică ce va fi stabilită în acest caz, o pedeapsă de închisoare cu executare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: