Bazarul de droguri al unui dealer din Iaşi. Cocaină, emfetamină, ketamină, ecstasy şi canabis au fost găsite de DIICOT

Bazarul de droguri al unui dealer din Iaşi. Cocaină,
emfetamină, ketamină, ecstasy şi canabis au fost găsite de DIICOT

O parte din stupefiantele descoperite de anchetatori FOTO DIICOT

Un tânăr de 35 de ani, din Iaşi, a fost arestat după ce ar fi introdus în ţară diverse droguri de risc şi de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eduard Ioniţă a fost arestat la finele săptămânii trecute iar miercuri, 13 noiembrie, Curtea de Apel Iaşi a menţinut măsura arestului. Ioniţă este acuzat că, în 2019, a procurat atât din surse interne, cât şi externe (Anglia) cantităţi importante de droguri de risc (cannabis şi ketamină), droguri de mare risc ( amfetamine, MDMA şi cocaină ). Stupefiantele au fost comercializate către diferite persoane cu ocazia participării la festivalurile de muzică electronică desfăşurate în diverse oraşe ale ţării.

„La data de 04.11.2019, inculpatul I. C. E. s-a deplasat în Anglia de unde a procurat cantitatea de 93,42 grame pulbere care conţine Amfetamina cu Cofeina, 41,82 grame fragmente solide care conţin Cocaina, un număr de 101 comprimate ecstasy şi cantitatea de 147,01 grame pulbere care conţine Ketamina, pe care le-a disimulat într-un bagaj de mână tip troler, de culoare neagră şi l-a expediat în ţară, în mod fraudulos, prin intermediul unei societăţi de transport persoane şi colete, după care cu o cursă aeriană, pe ruta Londra- Bucureşti, a revenit în ţară la data de 06.11.2019 deplasându-se în localitatea de domiciliu”, au arătat anchetatorii DIICOT.

Aceştia au mai precizat că, după primirea coletului, Ioniţă, împreună cu legăturile sale infracţionale, intenţionau punerea în vânzare a cantităţilor de droguri de mare risc şi droguri de risc, introduse în ţară, fără drept, la o petrecere care urma să se desfăşoare în perioada 29.11.2019 - 02.12.2019 în localitatea Azuga, judeţul Prahova.

La data de 08.11.2019, ieşeanul a ridicat de la reprezentantul firmei de transport, trolerul, de culoare neagră fiind prins în flagrant în timp ce-l transporta cu un autoturism pe raza municipiului Roman, jud. Neamţ.

„Cu ocazia efectuării acţiunii de prindere în flagrant, asupra inculpatului au fost găsite un număr de 15 comprimate ecstasy (MDMA), iar cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare în imobilul în care locuieşte inculpatul au fost identificate şi ridicate 42 de grame de cocaină, 101 grame de amfetamină pulbere, 147 de grame de ketamină, 116 comprimate de MDMA Ecstasy, droguri de mare risc, 30 de grame de rezină de cannabis (haşiş), 2,60 grame cannabis, bani, precum şi alte bunuri folosite în derularea activităţii infracţionale”, au mai precizat procurorii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: