Bătrânel pervers care a distrus o copilărie, iertat de puşcărie. Pedeapsa blândă a unui pensionar care a abuzat o copilă de 10 ani

Bătrânel pervers care a distrus o copilărie, iertat de
puşcărie. Pedeapsa blândă a unui pensionar care a abuzat o copilă de 10 ani

Victima a fost abuzată FOTO Shutterstuck

Judecătorii ieşeni au condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare un bărbat de 73 de ani, din judeţul Iaşi, care a fost găsit vinovat de agresiune sexuală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Bosânceanu a fost condamnat de Curtea de Apel Iaşi după ce, în primă instanţă, acesta a primit 8 ani de închisoare cu executare. Judecătorii au mai decis ca individul să achite daune morale de 11.000 de lei victimei, bani care vor ajunge la părinţi, fata fiind minoră.

Bosânceanu ar fi comis faptele de agresiune sexuală în anul 2013, pe când vizita frecvent familia din care face parte şi minora ce, la acel moment, avea doar 10 ani. Profitând de amiciţia cu părinţii copilei, individul a chemat minora la el de mai multe ori „unde a sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, după cum au arătat judecătorii. Judecătorii au mai relevat în motivarea primei sentinţei că faptele lui Bosânceanu erau „cunoscute sub diferite forme chiar de către părinţii persoanei vătămate, care însă nu au luat măsuri ferme, doar bunica persoanei vătămate fiind aceea care a insistat ca faptele inculpatului să fie făcute cunoscute autorităţilor“.

De pildă, arată judecătorii, la un moment dat, individul s-ar fi îmbătat şi a sărutat-o cu forţa pe copilă, acesteia făcându-i-se rău şi vomitând. Copila a povestit părinţilor ce a păţit însă aceştia nu au făcut nimic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: