Bătrână decedată de trei săptămâni, găsită în propria locuinţă din Iaşi. Mai mulţi porumbei erau lângă cadavrul aflat în putrefacţie

Bătrână decedată de trei săptămâni, găsită în propria locuinţă din Iaşi. Mai mulţi porumbei erau lângă cadavrul aflat în putrefacţie

FOTO Arhiva Adevărul

Momentan nu se ştie cauza decesului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, criminalişti şi medici legişti. Aceştia din urmă au preluat cadavrul şi l-au transportat la IML.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 23 martie, o femeie în vârstă de 71 de ani a fost găsită fără suflare în propria sa locuinţă de pe strada Mitorpolit Varlaam, jud. Iaşi. 
 
Potrivit autorităţilor, femeie ar fi decedată de circa trei săptămâni. Sesizarea a fost făcută de administratorul imobilului.
 
Femeia nu mai fusese văzută de foarte mult timp. Potrivit bzi.ro, având în vedere că geamul locuinţei sale era deschis, au pătruns zeci de porumbei care erau pe lângă cadavrul aflat în putrefacţie al bătrânei. 
 
Potrivit sursei citate, femeia era singură, fără familie. 
 
Momentan nu se ştie cauza decesului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, criminalişti şi medicii legişti. Medicii legişti au preluat cadavrul şi l-au transportat la IML.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările