Bătaie cu sapa şi cuţitul între doi ieşeni care s-au îmbătat la barul din sat. În ce stare sunt petrecăreţii

Bătaie cu sapa şi cuţitul între doi ieşeni care s-au îmbătat la barul din sat. În ce stare sunt petrecăreţii

FOTO monitoruldevrancea.ro

O noapte la birtul din sat s-a încheiat la spital pentru doi bărbaţi din comuna ieşeană Balş. A fost nevoie de două apeluri la 112, din partea rudelor, ca cei doi să accepte îngrijire medicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică noapte, pe 11 august, o femeie a sunat la 112 şi a spus că soţul său a fost lovit cu o sapă în cap şi că este în stare gravă.

La casa acestora au fost trimise un echipaj medical şi unul de poliţie, însă bărbatul a refuzat să meargă la spital, dar şi să spună cine l-a rănit. La o oră de la plecarea autorităţilor, un bărbat a telefonat iar la numărul de urgenţă susţinând că la aceeaşi adresă se află şi un bărbat înjunghiat. 

Cei doi, în vârstă de 39 şi 42 de ani, s-ar fi îmbătat la barul din sat şi s-ar fi luat la bătaie. La cea de-a doua intervenţie, bărbaţii au acceptat să primească ajutor, fiind duşi la spital în stare gravă.

„Pacientul în vârstă de 39 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierde a cunoştinţei, plăgi în zona feţei, braţului stâng şi piciorului stâng, dar şi contuzii toraco-abdominale. Pacientul de 42 de ani avea un traumatism cranio-cerebral sever, necesitând intubare şi ventilare mecanică, fracturi costale, de mandibulă, platou orbitar şi piramidă nazală, precum şi mai multe plăgi înjunghiate superficial în spate”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire şi violenţă şi fac cercetări pentru a aflat cine a pornit scandalul.  În curtea de unde au fost luaţi cei doi bărbaţi se mai aflau alţi şapte, însă deocamdată nu se ştie dacă aceştia au fost implicaţi în altercaţie sau au fost doar spectatori.

Citiţi şi:

Elevă violată de un tânăr în curtea şcolii. Motivul revoltător pentru care cazul a ajuns la Poliţie după câteva săptămâni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: