VIDEO Cum a fost pedepsit de judecători un bărbat care a înjunghiat un tânăr care mânca seminţe în autobuz. Momentul a fost suprins de camerele video

VIDEO Cum a fost pedepsit de judecători un bărbat care a înjunghiat un tânăr care mânca seminţe în autobuz. Momentul a fost suprins de camerele video

Judecătorii ieşeni au găsit vinovat de tentativă la omor un bărbat de 46 de ani care, supărat că un adolescent mânca semniţe de foarea soarelui într-un mijloc de transport în comun, l-a înjunghiat în zona toracică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Ciocan a primit o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, el fiind obligat de către Tribunalul Iaşi şi la muncă în folosul comunităţii. De asemenea, Ciocan trebuie să plătească daune morale de 10.000 de lei familiei adolescentului. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Potrivit procurorilor, pe 4 februarie, în jurul orei 18.00, Ciocan se afla într-un autobuz pe traseul 46, între staţiile Moara de Foc şi Petru Poni şi a lovit un minor de 15 ani cu un briceag. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit după ce adultul i-a reproşat minorul că mănâncă seminţe în autobuz, între conflictul fiind surprins de camerele de supraveghere.

 „Victima a prezintat plagă înjunghiată penetrantă hemitorace stâng cu uşor emfizem subcutanat adiacent şi lamă de pneumotorax stâng, pentru care s-a intervenit chirurgical practicându-se explorarea chirurgicală primară, hemostază şi drenaj pleural stâng. Leziunile prezentate de susnumitul necesită 16 -18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare din momentul producerii”, au precizat procurorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: